Gastronomie a ovoce
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Gastronomie a ovoce |
Autor: |
Matušková, Věra
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá použitím ovoce v gastronomii. Kromě obecné charakteristiky ovoce a jeho chemického složení jsou zmíněny i moderní přístupy k využití ovoce. K nim v současné době patří zejména metoda carvingu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8447
|
Datum:
|
2009-05-28 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12991
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet