Gastronomie a ovoce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Gastronomie a ovoce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Gastronomie a ovoce
Autor: Matušková, Věra
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá použitím ovoce v gastronomii. Kromě obecné charakteristiky ovoce a jeho chemického složení jsou zmíněny i moderní přístupy k využití ovoce. K nim v současné době patří zejména metoda carvingu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8447
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12991


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
matušková_2009_bp.pdfZablokované 4.277Mb PDF
matušková_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
matušková_2009_op.doc 39.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet