Analogy sýrů v obchodní síti České republiky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analogy sýrů v obchodní síti České republiky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analogy sýrů v obchodní síti České republiky
Autor: Horáková, Kateřina
Vedoucí: Macků, Ivana
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá analogy sýrů dostupnými v obchodní síti České republiky. V literární rešerši je popsána obecná charakteristika analogů sýrů, suroviny pro výrobu ana-logů a samotná výroba, také jsou zde uvedeny legislativní požadavky týkající se analogů. Dále byl proveden průzkum trhu zaměřený na nejčastěji se vyskytující analogy v obchodní síti. Průzkumem bylo zjištěno, že se v obchodní síti vyskytovaly analogy sýrů přírodních i tavených. Jejich označení a umístění nebylo vždy podle platné legislativy správné. Veškeré nalezené analogy v obchodní síti obsahovaly rostlinné tuky a tavicí soli, jednalo se tedy o produkty vyrobené postupem tavení. V obchodní síti byly dostupné analogy sýrů různé kon-zistence, odlišných tvarů i příchutí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8375
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12512


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
horáková_2009_bp.pdfZablokované 6.939Mb PDF
horáková_2009_vp.doc 35.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
horáková_2009_op.doc 36.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet