Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky
Autor: Mrázová, Eva
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na zmapování nabízeného sortimentu mléčných zakysaných výrobků ve Zlínském kraji. Mapovány byly prodejny typu hypermarket, supermarket, diskont. Bakalářská práce teoreticky popisuje základní charakteristiky zakysaných mléč-ných výrobků, jejich výrobu a rozdělení na základě přídavku čistých mlékařských kultur.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8340
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12803


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
mrázová_2009_bp.pdf 1.325Mb PDF Zobrazit/otevřít
mrázová_2009_vp.doc 30Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
mrázová_2009_op.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet