Stanovení základních jakostních charakteristik medu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení základních jakostních charakteristik medu |
Autor: |
Hrabalíková, Martina
|
Vedoucí: |
Růžičková, Jana
|
Abstrakt:
|
Náplní bakalářské práce je pojednání o chemickém složení medu a o jakostních požadavcích na kvalitu medu. U vybraných vzorků medu rozdílného původu byly stanoveny základní jakostní ukazatele (obsah vody, glukóza, redukující cukry, fruktóza). Výsledky analýz byly navzájem statisticky vyhodnoceny a porovnány s legislativními požadavky na med. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8281
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2011
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12423
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet