Dochucování pokrmů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Dochucování pokrmů |
Autor: |
Svobodová, Blanka
|
Vedoucí: |
Severová, Marta
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce bylo zpracovat komplexně problematiku dochucovacích přípravků, které hrají při přípravě pokrmů v konečné fázi významnou roli. Byly charakterizovány nejdůležitější skupiny dochucovacích prostředků, mezi něž se řadí: koření, kořenící směsi, kořenící rostliny, dochucující zelenina, omáčky Pro doplnění byl proveden aktuální průzkum výrobků na bázi dochucovacích přípravků nabízených v tržní síti. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8190
|
Datum:
|
2009-05-28 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12587
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet