Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování |
Autor: |
Blahová, Kateřina
|
Vedoucí: |
Bartošíková, Romana
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá použitím systému kritických bodů (HACCP hazard analysis and critical control point) ve veřejném stravování. Systém HACCP lze považovat za zá-kladní systém pro řízení bezpečnosti pokrmů ve stravovacích službách. Teoretická část ba-kalářské práce řeší základní legislativní předpisy spojené s hygienou a bezpečností stravova-cích služeb. V praktické části je pak zpracována analýza nebezpečí při zpracování masa ve školní jídelně Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť. Bakalářská práce si tak klade za cíl předložit názornou ukázku implementace systému HACCP ve školních jídelnách. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8168
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12504
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet