Biojatka a jejich nosné technologické postupy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Biojatka a jejich nosné technologické postupy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Biojatka a jejich nosné technologické postupy
Autor: Jirmanová, Anna
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: V práci je řešena problematika biojatek. Jsou zde uváděny základní charakteristiky, které odlišují bioprodukci od konvenční výroby. Jsou zde charakterizována plemena skotu urče-ná pro masnou produkci, požadavky na zemědělce a provozovatele jatek, kteří vlastní označení BIO. Je rozebrán systém kritických bodů, který zaručuje, že potravina, která se dostane do rukou spotřebitelům, je zdravotně nezávadná. Tento systém chrání jak spotřebitele, tak samotné výrobce. Je charakterizován provoz samotných jatek, popisuje jednotlivé úseky a jejich pracovní náplň. Jsou zde ukázány vývojové diagramy výroby, bez kterých se žádná výroba neobejde
URI: http://hdl.handle.net/10563/8048
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12985


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jirmanová_2009_bp.pdf 588.3Kb PDF Zobrazit/otevřít
jirmanová_2009_vp.doc 47Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jirmanová_2009_op.doc 50Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet