Technologické zpracování brambor

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologické zpracování brambor

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologické zpracování brambor
Autor: Prosser, Jiří
Vedoucí: Černá, Monika
Abstrakt: Tato práce je zaměřena na technologické zpracování brambor. První části pojednává o pěstitelském významu a jejich využití v ČR. V další kapitole je popsán původ a historie brambor. Tato část také pojednává o botanické charakteristice a chemickému složení bramborové hlízy. Protože je tato práce zaměřena na technologické zpracovaní, je ve třetí kapitole Solanum tuberosum rozděleno podle užitkových směrů. Poslední a nejrozsáhlejší kapitola popisuje jednotlivé technologické procesy, změny při zpracování a legislativu, která zahrnuje i charakteristiku některých odrůd. V neposlední řadě zde jsou uvedeny firmy zabývající se zpracováním brambor.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7760
Datum: 2008-08-05
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 05.08.2010
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 8017


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
prosser_2008_bp.pdfZablokované 1.556Mb PDF
prosser_2008_vp.doc 33Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
prosser_2008_op.doc 29Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet