Význam jednotlivých druhů potravin a potravinových surovin v lidské výživě

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam jednotlivých druhů potravin a potravinových surovin v lidské výživě

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam jednotlivých druhů potravin a potravinových surovin v lidské výživě
Autor: Hábová, Jitka
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Bakalářská práce obsahuje rozdělení potravin a potravinových surovin do jednotlivých skupin. Práce je zaměřena na potraviny a potravinové suroviny rostlinného původu, ze-jména na obiloviny, luštěniny, olejniny a výrobky z olejnin z hlediska významu jednotli-vých složek v lidské výživě. Dále byly vymezeny potraviny pro zvláštní výživu, jejich specifický význam ve výživě osob v různých nutričních situacích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7754
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7686


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hábová_2008_bp.pdfZablokované 573.0Kb PDF
hábová_2008_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hábová_2008_op.doc 39Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet