Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování |
Autor: |
Dula, Tomáš
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá hospodářským významem obilovin a jejich postavením ve výživě člověka. Je kladen důraz hlavně na složení a vlastnosti obilí u vybraných druhů obilovin, zvláště u pšenice, ječmene a žita. Důležitou součástí této práce je charakteristika technologických procesů a jejich vliv na nutriční hodnoty obilovin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7739
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7682
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet