Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování
Autor: Dula, Tomáš
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá hospodářským významem obilovin a jejich postavením ve výživě člověka. Je kladen důraz hlavně na složení a vlastnosti obilí u vybraných druhů obilovin, zvláště u pšenice, ječmene a žita. Důležitou součástí této práce je charakteristika technologických procesů a jejich vliv na nutriční hodnoty obilovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7739
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7682


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dula_2008_bp.pdf 1.090Mb PDF Zobrazit/otevřít
dula_2008_vp.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dula_2008_op.doc 39.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet