Současný stav alimentárních nákaz v ČR a ve světě

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Současný stav alimentárních nákaz v ČR a ve světě

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Současný stav alimentárních nákaz v ČR a ve světě
Autor: Rozumková, Jana
Vedoucí: Doležalová, Magda
Abstrakt: Tato práce se zabývá definicí a rozdělením alimentárních onemocnění. Je zde stručně popsáno jejich taxonomické zařazení, výskyt, epidemiologie a průkaz původců a patogeneze způsobovaných onemocnění. Práce popisuje bakterie způsobující alimentární infekce, bakterie způsobující alimentární intoxikace a viry způsobující alimentární nákazy. Poslední kapitola se snaží zachytit současný stav alimentárních nákaz v České republice ve srovnání se světem. Na závěr jsou zmíněna všeobecná doporučení k prevenci alimentárních nemocí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7718
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 7754


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
rozumková_2008_bp.pdf 7.467Mb PDF Zobrazit/otevřít
rozumková_2008_vp.doc 36.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
rozumková_2008_op.doc 52Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet