Vína Rakouska v kontextu s českou gastronomií

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vína Rakouska v kontextu s českou gastronomií

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vína Rakouska v kontextu s českou gastronomií
Autor: Kovář, Roman
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Cílem práce je stručný popis rakouského vinařství v kontextu s českou gastronomií. Obsahem je charakterizovat historii českého a rakouského vinařství, vinařských regionů a oblastí Rakouska. Dále vymezení vinařských zákonů a rakouských odrůd pěstovaných v České republice. Z hlediska Gastronomie pojednání o rakouské a české kuchyni a její vhodné kombinaci pokrmu s vínem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7679
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7919


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kovář_2008_bp.pdf 2.043Mb PDF Zobrazit/otevřít
kovář_2008_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kovář_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet