Rostlinné bílkoviny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Rostlinné bílkoviny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Rostlinné bílkoviny
Autor: Skýpalová, Jana
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo popsat rostlinné bílkoviny. V práci jsou kromě základní charakteristiky bílkovin zmíněny zejména významné vlastnosti bílkovin rostlinného původu. Uvedeny jsou nejvýznamnější rostliny, které slouží jako zdroje proteinů. Na konci této práce je také zhodnocena kvalita rostlinných bílkovin a jejich význam pro lidskou výživu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7563
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7929


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
skýpalová_2008_bp.pdfZablokované 1.993Mb PDF
skýpalová_2008_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
skýpalová_2008_op.doc 35.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet