Rostlinné bílkoviny
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Rostlinné bílkoviny |
Autor: |
Skýpalová, Jana
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce bylo popsat rostlinné bílkoviny. V práci jsou kromě základní charakteristiky bílkovin zmíněny zejména významné vlastnosti bílkovin rostlinného původu. Uvedeny jsou nejvýznamnější rostliny, které slouží jako zdroje proteinů. Na konci této práce je také zhodnocena kvalita rostlinných bílkovin a jejich význam pro lidskou výživu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7563
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
7929
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet