Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka |
Autor: |
Pich, Tomáš
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Výživová a dietetická hodnota vajec budí značné množství rozporuplných názorů. Proto se chci ¨ve své práci na toto téma zaměřit. Dále bych chtěl poukázat na druhové rozdíly vajec a chemické složení jednotlivých druhů vajec. Tato práce by měla pojednávat o vzniku vejce jako takového a jeho průmyslové využití. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7471
|
Datum:
|
2008-06-04 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
7925
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet