Druhy,složení,stravitelnost a výživná hodnota hub.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Druhy,složení,stravitelnost a výživná hodnota hub. |
| Autor: |
Pivoňka, Roman
|
| Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
|
Abstrakt:
|
Cílem práce bylo charakterizovat vyšší houby, především se zaměřit na vyšší houby volně rostoucí a seznámit širší veřejnost s problematikou pěstování a zlepšení stravitelnosti a jejích výživnou hodnotu. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7460
|
|
Datum:
|
2008-06-02 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
8014
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet