Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb)
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb) |
Autor: |
Karlíková, Zuzana
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět Technika obsluhy a služeb. Na základě získaných informací z oblasti společného stravování s převažující orientací na pohostinství jsou vypracovány tematické celky, které jsou součástí multimediálního CD. Dále se tato práce zaměřuje na výuku daného předmětu. K jednotlivým tématům jsou vypracovány formuláře prekonceptů smíšené vyučovací hodiny. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7380
|
Datum:
|
2008-05-19 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
8052
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet