Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb)

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb)

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb)
Autor: Karlíková, Zuzana
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět Technika obsluhy a služeb. Na základě získaných informací z oblasti společného stravování s převažující orientací na pohostinství jsou vypracovány tematické celky, které jsou součástí multimediálního CD. Dále se tato práce zaměřuje na výuku daného předmětu. K jednotlivým tématům jsou vypracovány formuláře prekonceptů smíšené vyučovací hodiny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7380
Datum: 2008-05-19
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 8052


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
karlíková_2008_dp.pdfZablokované 1.737Mb PDF
karlíková_2008_vp.pdf 107.9Kb PDF Zobrazit/otevřít
karlíková_2008_op.doc 40.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet