Mikrobiologická jakost hermeticky uzavřených dlouhodobě skladovaných tavených sýrů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mikrobiologická jakost hermeticky uzavřených dlouhodobě skladovaných tavených sýrů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mikrobiologická jakost hermeticky uzavřených dlouhodobě skladovaných tavených sýrů
Autor: Pleva, Pavel
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Ve své práci jsem se zaměřil na sledování mikrobiální jakosti vybraných tavených sýrů. Vzorky tavených sýrů byly hermeticky uzavřeny a dlouhodobě skladovány při různých tep-lotách. Ve vzorcích tavených sýrů byly sledovány zejména celkové počty mikroorganismů, sporulující mikroorganismy, potenciálně patogenní mikroorganismy a mikroorganismy, které mohou měnit technologické vlastnosti tavených sýrů. Stanovení byla provedena kul-tivačními metodami, specifickými pro dané druhy mikroorganismů. Dále byly použity identifikační testy a metody pro vybrané druhy mikroorganismů se specifickými vlastnost-mi.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7360
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7723


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pleva_2008_bp.pdf 1.354Mb PDF Zobrazit/otevřít
pleva_2008_vp.doc 33.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pleva_2008_op.doc 63.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet