Nutruční a jakostní hodnocení biochleba.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Nutruční a jakostní hodnocení biochleba. |
Autor: |
Ležatková, Jitka
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Hlavním cílem této diplomové práce bylo porovnání biochleba s chleby konvenčními. Teoretická část byla věnována stručnému shrnutí dané problematiky. V experimentální části byla provedena chemická analýza (vlhkost, kyselost, obsah celkové vlákniny a obsah těžkých kovů) a senzorické hodnocení vzorků. Získané výsledky jsou shrnuty v závěru diplomové práce. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7337
|
Datum:
|
2008-05-16 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2038
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
8058
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet