Stanovení vitamínu B2 v cereáliích
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení vitamínu B2 v cereáliích |
Autor: |
Mikulková, Eva
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
Vitamín B2 je důležitý pro dobrý stav kůže, očí, funkce srdce a dalších orgánů. Stejně jako další vitamíny řazené do skupiny vitamínů B má důležitou roli v energetickém metabolismu a je také potřebný pro metabolismus tuků, sacharidů a bílkovin. V této práci byl stanovován obsah vitamínu B2 v cereáliích pomocí metody HPLC s UV/VIS detekcí. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7299
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
7717
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet