Vliv kuchyňského zpracování na chemické složení brambor
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Vliv kuchyňského zpracování na chemické složení brambor |
| Autor: |
Večeřa, Jaromír
|
| Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
|
Abstrakt:
|
Cílem mé diplomové práce bylo sledovat vliv kuchyňského zpracování na chemické slože-ní bramborových hlíz. Byly sledovány tyto varianty kulinářského zpracování: brambory vařené se slupkou a oloupané, vařené v páře, pečené a smažené ve formě hranolek. Výše jmenované úpravy byly provedeny a hodnoceny u tří odrůd brambor. Po jejich zpracování byly analyzovány na obsah sušiny, škrobu, dusíku, fosforu a bylo provedeno senzorické hodnocení bramborových hlíz vařených v páře. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7210
|
|
Datum:
|
2008-05-16 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
|
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
8077
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet