Ovoce jako surovina pro výrobu lihovin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Ovoce jako surovina pro výrobu lihovin |
Autor: |
Jurečka, Michal
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce má za úkol seznámit se základními ovocnými surovinami v návaznosti na etanolové kvašení a s tím související výrobu alkoholických nápojů. Práce je systematicky členěna na výrobu destilátů včetně zakládání kvasů, použitých nádob, popisuje výrobní proces. Další část je věnována výrobě lihovin studenou cestou, od surovin po základní technologické operace. V poslední části je řešena legislativa výroby lihovin, která je pro přehlednost členěna na jednotlivé zákony a vyhlášky. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7184
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7993
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet