Ovoce jako surovina pro výrobu lihovin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Ovoce jako surovina pro výrobu lihovin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Ovoce jako surovina pro výrobu lihovin
Autor: Jurečka, Michal
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Tato bakalářská práce má za úkol seznámit se základními ovocnými surovinami v návaznosti na etanolové kvašení a s tím související výrobu alkoholických nápojů. Práce je systematicky členěna na výrobu destilátů včetně zakládání kvasů, použitých nádob, popisuje výrobní proces. Další část je věnována výrobě lihovin studenou cestou, od surovin po základní technologické operace. V poslední části je řešena legislativa výroby lihovin, která je pro přehlednost členěna na jednotlivé zákony a vyhlášky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7184
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7993


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jurečka_2008_bp.pdf 3.191Mb PDF Zobrazit/otevřít
jurečka_2008_vp.doc 36.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jurečka_2008_op.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet