Přírodní látky s negativním účinkem na lidský organismus.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Přírodní látky s negativním účinkem na lidský organismus. |
Autor: |
Křížová, Táňa
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Práce se zabývá přírodními látkami s negativním účinkem na lidský organismus. Byl sledován význam rostlinných potravin ve výživě člověka se zaměřením na obiloviny, luštěniny, okopaniny, zeleninu, ovoce, rostlinné tuky a oleje, ořechy, mák, semena, koření, houby a řasy dodávající tělu důležité látky a zajišťující zdraví člověka. Dále byly studovány škodlivé látky v rostlinných potravinách, které jsou ve srovnání s živočišným původem daleko častější. Součástí této práce je také kapitola věnovaná metabolismu škodlivých látek. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7105
|
Datum:
|
2008-08-06 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 06.08.2013
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
5387
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet