Přírodní látky s negativním účinkem na lidský organismus.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Přírodní látky s negativním účinkem na lidský organismus.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Přírodní látky s negativním účinkem na lidský organismus.
Autor: Křížová, Táňa
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Práce se zabývá přírodními látkami s negativním účinkem na lidský organismus. Byl sledován význam rostlinných potravin ve výživě člověka se zaměřením na obiloviny, luštěniny, okopaniny, zeleninu, ovoce, rostlinné tuky a oleje, ořechy, mák, semena, koření, houby a řasy dodávající tělu důležité látky a zajišťující zdraví člověka. Dále byly studovány škodlivé látky v rostlinných potravinách, které jsou ve srovnání s živočišným původem daleko častější. Součástí této práce je také kapitola věnovaná metabolismu škodlivých látek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7105
Datum: 2008-08-06
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 06.08.2013
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 5387


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
křížová_2008_bp.pdfZablokované 509.5Kb PDF
křížová_2008_vp.doc 24.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
křížová_2008_op.doc 32.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet