Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o. |
Autor: |
Macháčová, Michaela
|
Vedoucí: |
Šefčík, Vladimír
|
Abstrakt:
|
Práce pojednává o aplikaci systému HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o Dále popisuje samotný proces výroby sušeného mléka. Ve výrobě byly zjištěny tři kritické kontrolní body: pasterace, detektor kovu,mikrobiologická analýza. Následně charakterizuje jednotlivé kroky monitoringu, prevence a nápravy. Přehled o firmě umožňuje SWOT analýza. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7069
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7713
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet