Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o.
Autor: Macháčová, Michaela
Vedoucí: Šefčík, Vladimír
Abstrakt: Práce pojednává o aplikaci systému HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o Dále popisuje samotný proces výroby sušeného mléka. Ve výrobě byly zjištěny tři kritické kontrolní body: pasterace, detektor kovu,mikrobiologická analýza. Následně charakterizuje jednotlivé kroky monitoringu, prevence a nápravy. Přehled o firmě umožňuje SWOT analýza.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7069
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7713


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
macháčová_2008_bp.pdfZablokované 927.4Kb PDF
macháčová_2008_vp.doc 26.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
macháčová_2008_op.doc 26.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet