Stanovení beta-karotenu v želatinových kapslích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení beta-karotenu v želatinových kapslích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení beta-karotenu v želatinových kapslích
Autor: Kolajová, Zuzana
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo najít a vypracovat vhodný postup izolace beta-karotenu a současně zavést optimální chromatografickou metodu pro jeho stanovení v želatinových kapslích. Ke stanovení beta-karotenu byla použita metoda HPLC s detekcí ECD. Byly vypracovány vhodné extrakční postupy a optimální chromatografické podmínky pro detekci beta-karotenu v želatinových kapslích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6704
Datum: 2008-05-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 8053


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kolajová_2008_dp.pdf 2.191Mb PDF Zobrazit/otevřít
kolajová_2008_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kolajová_2008_op.pdf 25.11Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet