Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality |
Autor: |
Malina, Jiří
|
Vedoucí: |
Ostravská, Lenka
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce kategorizuje barová a restaurační zařízení, popisuje netradiční lokality a prostředí. Klade důraz na nové trendy, snaží se vystihnout nejlákavější místa z hlediska cestovního ruchu a zároveň uvádí možné zlepšení a inovaci v odvětví propagace. Příkla-dem na určité lokalitě, znázorňuje možnou kombinaci rozrůstajícího se regionu a šetrný zásah do životního prostředí. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6513
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
7921
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet