Senzorická analýza potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Senzorická analýza potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Senzorická analýza potravin
Autor: Kaňoková, Lucie
Vedoucí: Ponížil, Petr
Abstrakt: Seznámení se senzorickou analýzou, popis receptorů a charakteristika hodnotitelů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6502
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7994


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kaňoková_2008_bp.pdf 1.120Mb PDF Zobrazit/otevřít
kaňoková_2008_vp.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kaňoková_2008_op.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet