Senzorická analýza potravin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Senzorická analýza potravin |
Autor: |
Kaňoková, Lucie
|
Vedoucí: |
Ponížil, Petr
|
Abstrakt:
|
Seznámení se senzorickou analýzou, popis receptorů a charakteristika hodnotitelů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6502
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7994
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet