Vybrané inhibiční látky produkované grampozitivními bakteriemi

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vybrané inhibiční látky produkované grampozitivními bakteriemi

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vybrané inhibiční látky produkované grampozitivními bakteriemi
Autor: Pollaková, Eva
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Při výrobě potravin je nutné zajistit jejich kvalitu a mikrobiální nezávadnost. Tato bakalářská práce popisuje bakteriociny, antimikrobiální peptidy inhibující růst a množení mikroorganizmů. Dále charakterizuje jejich funkce, strukturu, účinek a rozdělení. Tato práce je zaměřena hlavně na grampozitivní bakterie, které potlačují růst jiných mikroorganizmů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6466
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7736


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pollaková_2008_bp.pdf 1.802Mb PDF Zobrazit/otevřít
pollaková_2008_vp.doc 30Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pollaková_2008_op.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet