Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem
Autor: Jedličková, Lenka
Vedoucí: Černíková, Michaela
Abstrakt: Předmětem této práce bylo studium vlivu doby skladování na mikrobiální jakost sýrových výrobků s lomem. Pro zajištění objektivních výsledků bylo sledováno široké spektrum mikroorganizmů. Výsledky mikrobiologického rozboru byly kvantitativně vyhodnoceny v pěti časových intervalech. Po šesti měsících skladování byl pozorován výrazný nárůst počtu mikroorganizmů. Pravděpodobnou příčinou byla sekundární kontaminace výrobku. Výsledky mikrobiologické analýzy byly doplněny posouzením senzorické jakosti výrobku na počátku skladování. Nejlépe byl hodnocen výrobek označený jako kontrola.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6436
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2028
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7698


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jedličková_2008_bp.pdfZablokované 1.445Mb PDF Zobrazit/otevřít
jedličková_2008_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jedličková_2008_op.doc 39Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet