Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem |
Autor: |
Jedličková, Lenka
|
Vedoucí: |
Černíková, Michaela
|
Abstrakt:
|
Předmětem této práce bylo studium vlivu doby skladování na mikrobiální jakost sýrových výrobků s lomem. Pro zajištění objektivních výsledků bylo sledováno široké spektrum mikroorganizmů. Výsledky mikrobiologického rozboru byly kvantitativně vyhodnoceny v pěti časových intervalech. Po šesti měsících skladování byl pozorován výrazný nárůst počtu mikroorganizmů. Pravděpodobnou příčinou byla sekundární kontaminace výrobku. Výsledky mikrobiologické analýzy byly doplněny posouzením senzorické jakosti výrobku na počátku skladování. Nejlépe byl hodnocen výrobek označený jako kontrola. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6436
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2028
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7698
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet