Biogenní aminy v pivu a vínu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Biogenní aminy v pivu a vínu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Biogenní aminy v pivu a vínu
Autor: Fojtíková, Lenka
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je seznámení s biogenními aminy. Obsahem je charakteristika těchto látek z různých úhlů pohledu a zhodnocení jejich dosavadního výzkumu. Důraz je kladen na popis jejich vzniku a kvantitativních proměn během technologických procesů při výrobě piva a vína. Jsou rozebrány možnosti jejich izolace ze vzorku a stanovení od nejstarších způsobů po nejmodernější a popsáno několik konkrétních postupů vyvinutých v poslední době vědeckými týmy v Evropě i ve světě.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6423
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7684


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
fojtíková_2008_bp.pdfZablokované 1.860Mb PDF
fojtíková_2008_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
fojtíková_2008_op.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet