Hlíznaté okopaniny
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Hlíznaté okopaniny |
Autor: |
Heřmanová, Martina
|
Vedoucí: |
Černá, Monika
|
Abstrakt:
|
Cílem této práce je seznámení čtenáře s plodinami, které se řadí do skupiny hlíznatých okopanin. Teoretická část charakterizuje tyto vybrané plodiny: Topinambur hlíznatý (Helianthus tuberosus, L.), jakon (Polymnia sonchifolia) a maku (Lepidium meyenii). Je zde popsán jejich výskyt, historie, botanická charakteristika, chemické složení, způsoby pěstování a možné způsoby jejich využití. Praktická část seznamuje s výsledky průzkumu informovanosti veřejnosti o vybraných druzích hlíznatých okopanin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6369
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7991
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet