Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování
Autor: Seidlerová, Sabina
Vedoucí: Pečivová, Pavlína
Abstrakt: Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět technika obsluhy a služeb. Práce je zaměřena na gastronomická pravidla, slavnostní hostiny, společenská setkání, obsluhu v restauraci, inventář na úseku obsluhy. Větší část práce je věnována gastronomii ČR a cizích zemí, kde se srovnávají jednotlivé gastronomie. Na základě vypracováných témat jsou vytvořeny jednotlivé prekoncepty vyučování. Daná témata jsou zpracována do podoby multimediálního CD, které bude sloužit studentům pro výuku předmětu technika obsluhy a služeb.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6330
Datum: 2008-05-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 8068


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
seidlerová_2008_dp.pdf 239.9Kb PDF Zobrazit/otevřít
seidlerová_2008_vp.doc 40.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
seidlerová_2008_op.doc 40.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet