Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování |
Autor: |
Seidlerová, Sabina
|
Vedoucí: |
Pečivová, Pavlína
|
Abstrakt:
|
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět technika obsluhy a služeb. Práce je zaměřena na gastronomická pravidla, slavnostní hostiny, společenská setkání, obsluhu v restauraci, inventář na úseku obsluhy. Větší část práce je věnována gastronomii ČR a cizích zemí, kde se srovnávají jednotlivé gastronomie. Na základě vypracováných témat jsou vytvořeny jednotlivé prekoncepty vyučování. Daná témata jsou zpracována do podoby multimediálního CD, které bude sloužit studentům pro výuku předmětu technika obsluhy a služeb. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6330
|
Datum:
|
2008-05-16 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
8068
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet