Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu
Show full item record
No preview available
|
Title:
|
Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu |
| Author: |
Machů, Ludmila
|
| Advisor: |
Mišurcová, Ladislava
|
|
Abstract:
|
Řasy se dělí na dvě velké skupiny: na řasy mořské a sladkovodní. Řasy jsou významné především svou nutriční hodnotou. Ve východoasijských zemích se tradičně používají jako potravina, ale v evropských zemích není přímá konzumace řas příliš rozšířena. Dotazníkem bylo zjištěno, kolik lidí řasy zná, konzumuje a zná jejich pozitivní účinky na lidský organismus. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6169
|
|
Date:
|
2008-06-02 |
|
Availability:
|
Bez omezení |
|
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
|
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Grade for thesis and defense:
|
A
7714
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account