Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu |
| Autor: |
Machů, Ludmila
|
| Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
|
Abstrakt:
|
Řasy se dělí na dvě velké skupiny: na řasy mořské a sladkovodní. Řasy jsou významné především svou nutriční hodnotou. Ve východoasijských zemích se tradičně používají jako potravina, ale v evropských zemích není přímá konzumace řas příliš rozšířena. Dotazníkem bylo zjištěno, kolik lidí řasy zná, konzumuje a zná jejich pozitivní účinky na lidský organismus. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6169
|
|
Datum:
|
2008-06-02 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7714
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet