Dekarboxylázová aktivita mikroorganismů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Dekarboxylázová aktivita mikroorganismů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Dekarboxylázová aktivita mikroorganismů
Autor: Podešvová, Tereza
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Práce se zabývá problematikou dekarboxylační aktivity mikroorganismů. Zahrnuje také charakteristiku a fyzikální vlastnosti aminokyselin, produkty dekarboxylačních reakcí - biogenní aminy, včetně jejich výskytu v potravinách, toxikologického významu a metod stanovení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6045
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7724


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
podešvová_2008_bp.pdfZablokované 470.6Kb PDF
podešvová_2008_vp.doc 33Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
podešvová_2008_op.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet