Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem
Autor: Kolúchová, Gabriela
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem této práce je charakterizovat jakost a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem. V první kapitole je ve zkratce popsána legislativa a technologie výroby vína. Dále je objasněn pojem senzorické hodnocení vína - obecně základní definice, požadavky na analýzu, a podrobněji samotná degustace vína - jsou popsány posuzované znaky a profily jednotlivých odrůd bílých jakostních vín. V poslední kapitole jsou pak shrnuty faktory, které mohou jakost vín ovlivnit.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5931
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7996


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kolúchová_2008_bp.pdf 1.777Mb PDF Zobrazit/otevřít
kolúchová_2008_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kolúchová_2008_op.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet