Vliv typu prepregu na vybrané vlastnosti sendvičových struktur
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv typu prepregu na vybrané vlastnosti sendvičových struktur |
Autor: |
Tomeček, Marek
|
Vedoucí: |
Rusnáková, Soňa
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá porovnáním pryskyřic pro jednotlivé druhy jader a návrhu prototypu. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou zmíněny základní informace o sendvičové struktuře, její historie a použití v leteckém průmyslu a železniční dopravě. První část praktické části je věnována výrobě zkušebních tělísek s následným testováním mechanických vlastností při zkoušce cyklickým ohybem a tahem na plocho. Druhá část praktické části je zaměřena na návrh sendvičové struktury a skladby prepregů pro prototyp sklápěcího stolu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/56531
|
Datum:
|
2024-01-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav výrobního inženýrství |
Studijní obor:
|
Výrobní inženýrství |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet