Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
Autor: Šonkoľová, Nina
Vedoucí: Purevdorj, Khatantuul
Abstrakt: Zkoumání aktivity a mikroorganismů produkující antimikrobiální látky je významné pro potravinářský průmysl. V teoretické části jsou charakterizovány jednotlivé testované potraviny a antimikrobiální látky, popsáno možné použití antimikrobiálních látek v potravinářství a shrnuty metody důkazu jejich produkce. V praktické části této práce je popsána izolace mikroorganismů z potravin, jejich typizace a identifikace, a ověření produkce antimikrobiálních látek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/56037
Datum: 2024-01-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
šonkoľová_2024_dp.pdf 813.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None
šonkoľová_2024_op.pdf 850.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None
šonkoľová_2024_vp.pdf 277.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet