Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 
Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
Autor: Svobodová, Hana
Vedoucí: Šebestíková, Romana
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá popisem kakaovníku a kakaových bobů, samotným zpracováním kakaových bobů, výrobou čokolády a hodnocením kvality čokolády a jejími vadami. V praktické části je pomocí senzorického hodnocení zjišťováno, jaké vlastnosti mají čokolády vyrobené z různých druhů kakaových bobů z různých oblastí. Z každých kakaových bobů byla vyrobena 100 % a 70 % čokoláda. Ze získaných výsledků bylo zjištěno, že odrůda má vliv na vlastnosti čokolády.
URI: http://hdl.handle.net/10563/55767
Datum: 2024-01-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
svobodová_2024_dp.pdf 2.320Mb PDF Zobrazit/otevřít None
svobodová_2024_op.pdf 837.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
svobodová_2024_vp.pdf 839.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet