Návrh vývoje nového produktu pro restauraci Gastrocentrum
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Návrh vývoje nového produktu pro restauraci Gastrocentrum |
Autor: |
Novotný, Miroslav
|
Vedoucí: |
Korolkovová, Nina
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vývoje nového produktu v oblasti rychlého občerstvení. V práci je proveden marketingový průzkum, jehož úkolem bylo zjistit zájem o navrhovaný produkt. Za tímto účelem byl sestaven dotazník a mezi zákazníky restaurace proveden výzkum. Dále byly provedeny výrobkové strategie. Nakonec byla sestavena poziční mapa a výrobek byl porovnán s jinými produkty na trhu rychlého občerstvení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5575
|
Datum:
|
2007-12-07 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 07.12.2037
|
Ústav:
|
Vyšší odborná škola ekonomická |
Studijní obor:
|
Marketing |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7394
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet