Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek
Autor: Bradáč, Martin
Vedoucí: Šebestíková, Romana
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá využitím různých tuků v pečivárenském průmyslu. Vliv tuků byl zkoumán na oplatkách. V práci byl zkoumáno vliv tuku na strukturní vlastnosti oplatek. Pro změření textury byl využit texturometru. Získaná data byly potom mezi sebou porovnána a bylo zjištěno, zda měl tuk vliv na strukturu oplatek. Bylo také využito senzorického hodnocení. Pomocí senzorické analýzy bylo možné vyhodnotit, který tuk by spotřebitel nejlépe akceptoval.
URI: http://hdl.handle.net/10563/55116
Datum: 2024-01-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
bradáč_2024_dp.pdf 1.134Mb PDF Zobrazit/otevřít None
bradáč_2024_op.pdf 835.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
bradáč_2024_vp.pdf 837.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet