Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek |
Autor: |
Bradáč, Martin
|
Vedoucí: |
Šebestíková, Romana
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá využitím různých tuků v pečivárenském průmyslu. Vliv tuků byl zkoumán na oplatkách. V práci byl zkoumáno vliv tuku na strukturní vlastnosti oplatek. Pro změření textury byl využit texturometru. Získaná data byly potom mezi sebou porovnána a bylo zjištěno, zda měl tuk vliv na strukturu oplatek. Bylo také využito senzorického hodnocení. Pomocí senzorické analýzy bylo možné vyhodnotit, který tuk by spotřebitel nejlépe akceptoval. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/55116
|
Datum:
|
2024-01-01 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie potravin |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet