Vlastnosti oplatek vyrobených z mouky barevných pšenic

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vlastnosti oplatek vyrobených z mouky barevných pšenic

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vlastnosti oplatek vyrobených z mouky barevných pšenic
Autor: Ždímalová, Renáta
Vedoucí: Šebestíková, Romana
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na využití mouk z barevných pšenic v pekárenském průmyslu, konkrétně při výrobě oplatek. Charakterizovány jsou suroviny potřebné k výrobě oplatek. Je popisováno složení pšeničného zrna i s technologickým vlivem složek. V praktické části práce byly vyráběny oplatky z celozrnné pšeničné mouky ale i z mouk barevných pšenic. Následujícím bodem bylo zkoumání jejich vlastností na texturometru. Dále byl pozorován vliv skladování na vlastnosti oplatek. Vliv použitých surovin byl rovněž zkoumán při senzorickém hodnocení vyrobených oplatek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/55111
Datum: 2024-01-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
ždímalová_2024_dp.pdf 2.923Mb PDF Zobrazit/otevřít None
ždímalová_2024_op.pdf 839.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
ždímalová_2024_vp.pdf 838.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet