Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování |
Autor: |
Martincová, Monika
|
Vedoucí: |
Velichová, Helena
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá hodnocením výživy v nemocničním systému stravování. Práce se dělí na dvě části, teoretickou a praktickou. Začátek teoretické části bakalářské práce se zabývá charakteristikou nemocničního systému stravování. Dále se teoretická část věnuje základním složkám potravy, mezi které patří bílkoviny, sacharidy a tuky. Následně je charakterizován dietní systém ve zdravotnických zařízeních. Praktická část bakalářské práce se zabývá sběrem jídelníčků s dietou č. 3 racionální šetřící za 31 dnů. Následně se práce věnuje zhodnocení a porovnání nutričních hodnot ve vybraných zdravotnických zařízeních. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/54957
|
Datum:
|
2024-01-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Gastronomické technologie |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet