Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování
Autor: Martincová, Monika
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá hodnocením výživy v nemocničním systému stravování. Práce se dělí na dvě části, teoretickou a praktickou. Začátek teoretické části bakalářské práce se zabývá charakteristikou nemocničního systému stravování. Dále se teoretická část věnuje základním složkám potravy, mezi které patří bílkoviny, sacharidy a tuky. Následně je charakterizován dietní systém ve zdravotnických zařízeních. Praktická část bakalářské práce se zabývá sběrem jídelníčků s dietou č. 3 racionální šetřící za 31 dnů. Následně se práce věnuje zhodnocení a porovnání nutričních hodnot ve vybraných zdravotnických zařízeních.
URI: http://hdl.handle.net/10563/54957
Datum: 2024-01-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Gastronomické technologie


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
martincová_2024_dp.zip 1.227Mb application/zip Zobrazit/otevřít None
martincová_2024_op.pdf 836.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
martincová_2024_vp.pdf 286.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet