Business model na založení cukrárny
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Business model na založení cukrárny |
Autor: |
Netolička, Adam
|
Vedoucí: |
Slinták, Karel
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na vytvoření Business modelu pro založení cukrárny ve Valašském Meziříčí. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části práce je zpracována relevantní literární rešerše, týkající se podnikání v České republice, Business modelu a rozdílu mezi Business Model Canvas a Lean Canvas, marketingu a marketingové mixu a v poslední řadě analýzám, díky kterým bude zpracována praktická část. Praktická část začíná analýzou vnějšího a vnitřního prostředí zamýšlené cukrárny. K rozboru jsou použity tyto analýzy: PEST analýza, Porterova analýza pěti konkurenčních sil a SWOT analýza. Praktická část je doplněna kvalitativním dotazníkem. Praktickou část zakončuje Business Model vytvořený za pomoci Lean Canvas a jeho ekonomické vyčíslení. Cílem této bakalářské práce je tedy vytvoření Business Modelu cukrárny, abych zjistil, zda se ji v dnešní situaci a podmínkách vyplatí založit. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/54103
|
Datum:
|
2023-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Ekonomika a management podniku |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet