Business model na založení cukrárny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Business model na založení cukrárny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Business model na založení cukrárny
Autor: Netolička, Adam
Vedoucí: Slinták, Karel
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na vytvoření Business modelu pro založení cukrárny ve Valašském Meziříčí. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části práce je zpracována relevantní literární rešerše, týkající se podnikání v České republice, Business modelu a rozdílu mezi Business Model Canvas a Lean Canvas, marketingu a marketingové mixu a v poslední řadě analýzám, díky kterým bude zpracována praktická část. Praktická část začíná analýzou vnějšího a vnitřního prostředí zamýšlené cukrárny. K rozboru jsou použity tyto analýzy: PEST analýza, Porterova analýza pěti konkurenčních sil a SWOT analýza. Praktická část je doplněna kvalitativním dotazníkem. Praktickou část zakončuje Business Model vytvořený za pomoci Lean Canvas a jeho ekonomické vyčíslení. Cílem této bakalářské práce je tedy vytvoření Business Modelu cukrárny, abych zjistil, zda se ji v dnešní situaci a podmínkách vyplatí založit.
URI: http://hdl.handle.net/10563/54103
Datum: 2023-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Ekonomika a management podniku


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
netolička_2023_dp.pdf 75.92Mb PDF Zobrazit/otevřít None
netolička_2023_op.docx 52.99Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
netolička_2023_vp.docx 50.38Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet