Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu |
Autor: |
Krčmářová, Natálie
|
Vedoucí: |
Vaculčíková, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce zkoumá konkurenceschopnost cateringových služeb ve vybraném regionu. V teoretické části jsou definovány pojmy cestovní ruch, služby cestovního ruchu a cateringové služby, jejich typologie a vlastnosti. Využitím analytických metod Porter model pěti sil, osobní dotazování a SWOT analýzy byla v praktické části zjišťována úroveň konkurenceschopnosti zvoleného podniku služeb v dané oblasti podnikání. Na základě výsledků analytických metod lze v závěru bakalářské práce vyvodit konkrétní doporučení pro zvýšení konkurenceschopnosti analyzovaného podniku v oblasti služeb cestovního ruchu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/54093
|
Datum:
|
2023-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Ekonomika a management podniku |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet