Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků
Autor: Nedopilová, Radka
Vedoucí: Růžičková, Jana
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je seznámení s čistými mlékárenskými kulturami a jejich využití v potravinářském průmyslu (zejména mlékárenském). Náplní je popis a charakterizace bakterií mléčného kvašení, které se aplikují při výrobě zakysaných mléčných výrobků. Následuje stručný výklad technologie výroby vybraných druhů mléčných výrobků v návaznosti na dnes vyhledávané výrobky s probiotickou kulturou z důvodu pozitivního vlivu na celkový metabolismus člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5365
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7922


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nedopilová_2008_bp.pdf 1.091Mb PDF Zobrazit/otevřít
nedopilová_2008_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nedopilová_2008_op.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet