Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky |
| Autor: |
Dostál, Tomáš
|
| Vedoucí: |
Šenkýřová, Jana
|
|
Abstrakt:
|
Tato práce se zabývá vlivem přídavku různých druhů hydrokoloidů na kvalitativní vlastnosti kuřecích šunek, zkoumán je i vliv fosfátu. Praktická část se věnuje výrobě dvou sad modelových vzorků kuřecích šunek s použitím různých druhů hydrokoloidů, přičemž u jedné sady byl použit fosfát, u druhé zcela eliminován. U vzorků byly provedeny analýzy: pH, hmotnostních ztrát během tepelného ošetření, reologických a texturních vlastností. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/53640
|
|
Datum:
|
2022-12-31 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Studijní obor:
|
- |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet