Význam vlákniny ve výživě člověka a metody jejího stanovení v mořských a sladkovodních řasách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam vlákniny ve výživě člověka a metody jejího stanovení v mořských a sladkovodních řasách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam vlákniny ve výživě člověka a metody jejího stanovení v mořských a sladkovodních řasách
Autor: Žáková, Petra
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Vláknina je důležitou nutriční složkou potravy. Cílem diplomové práce bylo zjistit možnosti stanovení vlákniny v mořských a sladkovodních řasách a vybrat nejvhodnější metodu pro tuto surovinu. Vláknina byla stanovena oxidační hydrolýzou, metodou podle Henneberg-Stohmanna a enzymaticky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5335
Datum: 2008-05-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 8082


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
žáková_2008_dp.pdf 897.0Kb PDF Zobrazit/otevřít
žáková_2008_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
žáková_2008_op.doc 49Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet