Analýza mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC - MS
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Analýza mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC - MS |
Autor: |
Čížková, Miluše
|
Vedoucí: |
Vícha, Robert
|
Abstrakt:
|
Cílem diplomové práce bylo vyhledat a experimentálně ověřit metody pro kvalitativní i kvantitativní analýzu mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC-MS. V teoretické části práce je popsána charakteristika, rozdělení, principy výroby a složení sýrů spolu s metodami stanovení mastných kyselin. V praktické části práce je uvedena nejvhodnější metoda pro stanovení těchto mastných kyselin a výsledky jednotlivých postupů této metody. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5290
|
Datum:
|
2008-05-20 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
8040
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet