Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů |
Autor: |
Melichar, Jiří
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
Cílem této bakalářské práce je podat ucelené informace o vitaminech a o jejich ztrátách při kulinárních úpravách potravin. První kapitola popisuje základní technologické postupy přípravy pokrmů. Další kapitola se zabývá obecně celou skupinu vitaminů, jejich funkcemi v lidském organismu, zdroji a adekvátním příjmem. Závěrečná kapitola je věnována ztrátám vitaminů při jejich kulinárním zpracování. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5286
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
8002
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet