Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů
Autor: Melichar, Jiří
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je podat ucelené informace o vitaminech a o jejich ztrátách při kulinárních úpravách potravin. První kapitola popisuje základní technologické postupy přípravy pokrmů. Další kapitola se zabývá obecně celou skupinu vitaminů, jejich funkcemi v lidském organismu, zdroji a adekvátním příjmem. Závěrečná kapitola je věnována ztrátám vitaminů při jejich kulinárním zpracování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5286
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 8002


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
melichar_2008_bp.pdfZablokované 2.021Mb PDF
melichar_2008_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
melichar_2008_op.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet