Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža |
Autor: |
Dobrá, Iveta
|
Vedoucí: |
Šefčík, Vladimír
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce pojednává o správném technologickém zpracování smažených bramborových lupínků. Z hlediska zpracovaného podnikatelského záměru charakterizuje místo a úlohu hygieny a ukazuje na důležitost hygieny v potravinářské výrobě. Na základě SWOT analýzy popisuje silné a slabé stránky firmy Petr Hobža Strážnické brambůrky a ukazuje veškeré nezbytnosti z hlediska podnikání. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5273
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7680
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet